Meillä on vuosien kokemus sekä osaaminen huonekalujen ja hankalasti siirrettävien tavaroiden kuten pianojen ja kassakaappien kuljetuksista. Hoidamme kuljetukset aina luotettavasti ja huolellisesti.

 

Huonekalukuljetukset

Huonekalukuljetuksia kuljetamme viikoittain välillä Suomi – Ruotsi. Viikoittainen liikennöintireittimme kulkee Etelä-Pohjanmaalta Ruotsiin Tukholman lähialueelle. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja kilpailukykyisesti viikoittaisten kuljetusreittimme alueella. Kuljetettavat tavarat voivat olla pitkiäkin, sillä automme ovat varustettu sivuaukeavalla kuormakorilla, joka mahdollistaa sivustalastauksen.

 

Raskaiden huoneistokalusteiden kuljetukset

Kuljetamme pianoja sekä muita raskaita esineitä tilauksesta. Raskaiden esineiden siirroissa käytämme apuna tukevia kantoliinoja. Kuljetamme tavarat aina perille naarmuuntumattomina ja huolellisesti.

 

Taidekuljetukset

Erilaisten taide-esineiden kuljetukset teemme huolellisuutta korostaen. Taide-esineitä yrityksemme on kuljettanut Ruotsin ja Suomen välillä vuosikymmenten aikana useasti. Palveluun kuuluu aina tavaroiden huolellinen pakkaaminen ja suojaaminen.