Muuttokyselyt

Muutoista kannattaa tiedustella tarjouksia hyvissä ajoin ennen kuun vaihdetta. Kuukausien loput ovat yleensä muuttopalvelurintamalla kiireisintä aikaa, joten on hyvä tilata ajoissa muuttopalvelu. Muuttopalvelun lisäksi on hyvä informoida muuttoyritystä esimerkiksi muuttolaatikoista. Hyvin etukäteen toimitetuilla muuttolaatikoilla pakkauksen voi tehdä kiireettä ja turhaa stressiä voi täten vähentää.

Muuttoanttila.fi

Muuttolaatikko vaihtoehdot

Meillä on saatavana kahden tyyppisiä muuttolaatikoita. Pahvisia ja muovisia muuttolaatikoita. Pahvisia muuttolaatikoita käytämme pääosin Tampereen seudun ulkopuolelle suuntautuvissa muutoissa. Pahvisia voi kuitenkin käyttää myös paikallismuutoissa. Pahvisten etuja on niiden keveys sekä pienempi tilan tarve.

Muovisia laatikoita käytämme Tampereen sisäisissä sekä lähikuntien lyhyenmatkan muutoissa. Muoviset muuttolaatikot ovat laadukkaita sangalla varustettuja mappilaatikoita. Muoviset laatikot toimivat hyvin niin yritysmuutoissa, kuin kotimuutoissakin. Muovisia laatikoita vuokraamme, vaikka ette muuttopalvelua tilaisikaan meiltä.

Vastaamme mielellämme muuttolaatikko kysymyksiin, joten ota yhteyttä.

Terveisin,

Muuttoanttila.fi

Muuton hinta Tampereen seudulla

Muuttopalvelun hinta kannattaa kysyä sivujemme tarjouspyyntölomakkeen kautta tai puhelimitse suoraan meiltä. Kyselyssä kannattaa tuoda seuraavia asioita ilmi, jotka vaikuttavat muuton hintaan:

-asuntojen sijainnit
-asuntotyyppi (kerrostalo, omakotitalo,rivitalo)
-asuntojen kerrokset
-mahdollisten omien kantajien lukumäärä muuttopaikalla
-muuttotarvikkeiden tarve (muuttolaatikot, muut pakkaustarvikkeet)
-suuret esineet kuten piano tai kassakaappi

Olemme yhteydessä sinuun puhelinteitse tai sähköpostilla tarjouspyynnön vastaanotettuamme. Tällöin käymme vielä tarkemmin läpi, jos tarvitsemme lisätietoja tarjouksen tekemistä varten.

Otathan yhteyttä niin suunnitellaan sekä toteutetaan sinulle sopivin muutto!

Terveisin,

Muuttoanttila.fi

Muuttolaatikot

Hei,

Kauttamme saat vuokrattua muuttolaatikot Tampereelle edullisesti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Terveisin,

Muuttoanttila.fi

Internet-sivustomme ovat päivittyneet

Uudet Internet-sivumme ovat päivittyneet. Uusien sivujen myötä toivomme, että muuttopalveluiden tiedustelu on entistä helpompaa. Nykyisellä Internet-sivulla muuttopalveluiden ja kuljetuspalveluiden seuraaminen on helppoa myös mobiililaitteilla.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset muuttoa Tampereella tai muualla Pirkanmaalla. Päätoiminta-aluettamme Tampereen lisäksi Pirkanmaalla ovat Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Parkano, Lempäälä, Kangasala, Valkeakoski ja Pirkkala.

Toivottavasti viihdyt uusilla sivuillamme !